Studium

Studium

 

 

Prijs € 145,– per dagdeel, inclusief gekoeld water, flip-over, whiteboard en beamer met scherm.

 

Ruimte 7 x 9 = 63 m2

 

Stoelen 24

 

Mogelijke opstellingen - aantal plaatsen

 

Theater 24

U-vorm 20

Klas 24

Carré24

Terras24

 

 

* Voor organisaties met een ANBI status bieden we op maandag en zaterdag aangepaste tarieven. Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Welke kennis wilt u overdragen aan uw gezelschap? Welke ideeën wilt u hier geboren laten worden? De naam van deze zaal doet denken aan de naam van de universiteiten in de Middeleeuwen: Studium Generale. Destijds werd er aan deze universiteiten onderwijs gegeven aan de vier traditionele faculteiten: artes, theologie, rechten en geneeskunde.

Studium Generale is tegenwoordig ook de noemer waaronder veel universiteiten van nu lezingen en cursussen organiseren. Bijeenkomsten die bijdragen aan de algemene ontwikkeling, omdat ze regelmatig gaan over onderwerpen buiten het eigen vakgebied.

Laat u inspireren in deze ruime zaal waarin de kast vol boeken verwijst naar kennis en wetenschap. Het visgraatmotief van de houten vloer, de Friese staartklok, het blauwe pluche van de stoelen en de zware houten deuren zorgen zowel voor een voorname als een warme sfeer. Daarbij geven de hoge plafonds en het daglicht door de ramen uw bijeenkomst licht en lucht.

 

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

OF NEEM CONTACT OP VIA | 038 425 44 08  | verhuur@kloosterzwolle.nl