Songs for Mary

24 AUG 20-22U (inloop 19.30) | 10 euro | Dominicanenklooster Zwolle

Wat gebeurt er als drie artiesten vanuit de hectiek van optredens en muziek maken zich drie dagen terugtrekken in de rust van een klooster? Vinden ze connectie met de broeders die er wonen of praten ze volkomen langs elkaar heen? Kom hun ervaringen en songs beluisteren in een intiem optreden in de bijzondere kloostertuin.

In Songs for Mary verblijven drie artiesten, drie dagen in het Dominicanenklooster in Zwolle. Met als doel nieuwe inspiratie voor een nieuwe song. Deze song is geïnspireerd op de gesprekken met broeders, gesprek met Maria deskundige en hun tijd in klooster en Maria kapel. 
Met in voorgaande edities prachtige songs tot resultaat over liefde, opofferen, zoeken naar betekenis, thuiskomen en rechtvaardigheid. Door oa Iris Penning, Tangarine en Spinvis.

Dit jaar gaan Broeder Dieleman, AWKWARD i en Aafke Romeijn de uitdaging aan. Niet zoals voorgaande keren los van elkaar, maar tegelijk verblijven ze in het klooster.

Boek je tickets voor dit unieke concert in de kloostertuin hier!: https://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/28983/songs-for-mary

 

Vormgeving Steven van der Gaauw: https://stevenvandergaauw.nl/

 

Songs for Mary

Van: 24 aug. 20:00 uur
Tot: 24 aug. 22:00 uur
Locatie: Dominicanenklooster Zwolle