Leven met de dood

Tickets bestellen: Leven met de dood

Leven met de dood (incl. eten)

€ 27,50
-0+

€0.00

Leven met de dood

€ 12,50
-0+

€0.00

Totaal:  €0.00

Betaal

Bij de betaling zal alleen je email adres bij de bestelling worden opgeslagen op ons systeem. Dit is vooral voor de aflevering van je tickets bedoeld en bij een onverhoopte annulering van het programma.

De betaalprovider zal uiteraard de betaling afhandelen en de benodigde gegevens op moeten slaan voor deze betaling.
Wanneer je ook aanvinkt je interesse op te willen slaan, zullen we (eventueel) op de hoogte stellen van soortgelijke programma's.

Leven met de dood

Een leerzaam gesprek in het Dominicanenklooster Zwolle, 8 april 2019

Let op: het is niet meer mogelijk om tickets incl. maaltijd te kopen. 

De manier waarop we sterven verandert. Daardoor wordt het steeds belangrijker om zelf na te denken over doodgaan. Ieder voor zich, maar vooral ook samen, met mensen in onze eigen omgeving. Kom luisteren naar deskundigen en ouderen zelf en kom meepraten over hoe we leven met de dood. 

Hoe ziet doodgaan er uit, in deze tijd? Hoe zijn mensen zelf, artsen, zorgverleners in Zwolle en omgeving daarop betrokken? En wat betekent de dood voor ons, levenden?

Op maandagmiddag 8 april 2019 organiseren we een gesprek over deze en andere vragen. Deskundigen en leden van de ouderenbond KBO-PCOB Overijssel delen hun kennis, u kunt luisteren, vragen stellen en inzichten delen.

Met medewerking van onder meer Joke Boerma (hospice Zwolle), Marjon Klaassen (initiatiefnemer Meander uitvaartopleidingen), Wies Wagenaar (netwerk palliatieve zorg), Lida van Dijk (ritueel begeleider), Etje Verhagen (psycholoog en geestelijk verzorger). Met columns van dominicaan Wijbe Fransen en jonge theoloog des vaderlands Rik Zweers.

Aan het einde van de middag kunt u meedoen aan het korte avondgebed van de broeders en genieten van een lekkere kloostermaaltijd.

Het rondetafelgesprek is een samenwerking met ouderenorganisatie KBO-PCOB en de coalitie Van betekenis tot het einde (zie www.ikwilmetjepraten.nu).

Gespreksleiding: Arjan Broers

Programma:

15.00u                       inloop met koffie en thee

15.15u                       gesprek in drie rondes, met deskundigen en met u

17.15u                       drankje en informeel napraten

17.40u                       voor wie wil: avondgebed met de broeders

18.00u                       samen eten

 

Kosten:                     € 12,50

Met maaltijd            € 27,50 (volgeboekt) 

 

in samenwerking met:          KBO-PCOB en de coalitie ‘Van betekenis tot het einde’

Van: 8 april 2019 15:00 uur

Tot 8 april 2019 19:00 uur