Kloostercollege | Een andere kijk op de lockdown

Tickets bestellen: Kloostercollege | Een andere kijk op de lockdown

Dominicanenklooster Zwolle

€ 10,00
-0+

€0.00

Totaal:  €0.00

Betaal

Bij de betaling zal alleen je email adres bij de bestelling worden opgeslagen op ons systeem. Dit is vooral voor de aflevering van je tickets bedoeld en bij een onverhoopte annulering van het programma.

De betaalprovider zal uiteraard de betaling afhandelen en de benodigde gegevens op moeten slaan voor deze betaling.
Wanneer je ook aanvinkt je interesse op te willen slaan, zullen we (eventueel) op de hoogte stellen van soortgelijke programma's.

Kloostercollege | Een andere kijk op de lockdown

Filosoferen is de kunst van op nieuwe manieren naar hetzelfde leren kijken. In dit online kloostercollege neemt Lammert Kamphuis, oud-Zwollenaar, bezoekers mee in verrassende visies op de lockdown. Hoe zorg je ervoor dat je niet vast komt te zitten in negatieve oordelen? Wat helpt je om rustig te blijven? Hoe voorkom je sleur?

Tijdens dit interactieve, digitale college worden bezoekers uitgedaagd om zelf meteen aan de slag te gaan met inzichten en gedachte-experimenten zodat zij nieuwe perspectieven krijgen op het eigen leven en denken.

Lammert Kamphuis is filosoof, schrijver en spreker. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe filosofie ze kan helpen in het dagelijkse leven. Lammert is een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven, sprak meerdere malen voor volle zalen op Lowlands, is hoofddocent bij The School of Life Amsterdam en was huisfilosoof bij 5 Uur Live op RTL4. In 2018 kwam ‘Filosofie voor een weergaloos leven’ (De Bezige Bij) uit en in oktober 2020 verscheen hiervan de uitgebreide crisis-editie.

Je koopt een ticket via de website, op de dag van het college ontvang je thuis een link waarvia je het college kan volgen. 

Van: 5 maart 2021 19:30 uur

Tot 5 maart 2021 21:00 uur