Kloostercollege | Een andere kijk op de lockdown

Filosoferen is de kunst van op nieuwe manieren naar hetzelfde leren kijken. In dit online kloostercollege neemt Lammert Kamphuis, oud-Zwollenaar, bezoekers mee in verrassende visies op de lockdown. Hoe zorg je ervoor dat je niet vast komt te zitten in negatieve oordelen? Wat helpt je om rustig te blijven? Hoe voorkom je sleur?

Tijdens dit interactieve, digitale college worden bezoekers uitgedaagd om zelf meteen aan de slag te gaan met inzichten en gedachte-experimenten zodat zij nieuwe perspectieven krijgen op het eigen leven en denken.

Lammert Kamphuis is filosoof, schrijver en spreker. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe filosofie ze kan helpen in het dagelijkse leven. Lammert is een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven, sprak meerdere malen voor volle zalen op Lowlands, is hoofddocent bij The School of Life Amsterdam en was huisfilosoof bij 5 Uur Live op RTL4. In 2018 kwam ‘Filosofie voor een weergaloos leven’ (De Bezige Bij) uit en in oktober 2020 verscheen hiervan de uitgebreide crisis-editie.

Je koopt een ticket via de website, op de dag van het college ontvang je thuis een link waarvia je het college kan volgen. 

Kloostercollege | Een andere kijk op de lockdown

Van: 05 mrt. 18:30 uur
Tot: 05 mrt. 20:00 uur
Locatie: online

Bestel tickets