KLOOSTERBIOSCOOP - CORPUS CHRISTI

Tickets bestellen: KLOOSTERBIOSCOOP - CORPUS CHRISTI

Kloosterbioscoop

€ 7,50
-0+

€0.00

Totaal:  €0.00

Betaal

Bij de betaling zal alleen je email adres bij de bestelling worden opgeslagen op ons systeem. Dit is vooral voor de aflevering van je tickets bedoeld en bij een onverhoopte annulering van het programma.

De betaalprovider zal uiteraard de betaling afhandelen en de benodigde gegevens op moeten slaan voor deze betaling.
Wanneer je ook aanvinkt je interesse op te willen slaan, zullen we (eventueel) op de hoogte stellen van soortgelijke programma's.

KLOOSTERBIOSCOOP - CORPUS CHRISTI

Een film kijken in de rijke omgeving van het dominicanenklooster. De kloosterbioscoop biedt films met een diepere laag en geeft de mogelijkheid om er samen over na te praten. De edities op 2 juni, 30 juni en 8 september sluiten aan bij het thematraject over de biecht.

CORPUS CHRISTI (Oscargenomineerd) | Daniel, 20 jaar en jeugddelinquent wil graag priester worden, maar zijn crimineel verleden en strafblad maken dat onmogelijk. Als hij in een plattelandskapel per ongeluk tóch wordt aangezien voor priester, besluit hij die rol te spelen. Hij blijkt charismatisch te zijn en werkelijk iets te kunnen betekenen voor de dorpsgemeenschap. Ondertussen worstelt hij zelf met zijn rol en de angst dat zijn verleden hem alsnog komt inhalen.

Waarschuwing: bevat enkele gewelddadige scènes

do 2 jun 19.30 | € 7,50 | de kerk

Van: 2 juni 2022 19:30 uur

Tot 9 mei 2022 21:45 uur