Kloosterbioscoop - Beautiful People

Tickets bestellen: Kloosterbioscoop - Beautiful People

Kloosterbioscoop - Beautiful People

€ 7,50
-0+

€0.00

Totaal:  €0.00

Betaal

Bij de betaling zal alleen je email adres bij de bestelling worden opgeslagen op ons systeem. Dit is vooral voor de aflevering van je tickets bedoeld en bij een onverhoopte annulering van het programma.

De betaalprovider zal uiteraard de betaling afhandelen en de benodigde gegevens op moeten slaan voor deze betaling.
Wanneer je ook aanvinkt je interesse op te willen slaan, zullen we (eventueel) op de hoogte stellen van soortgelijke programma's.

Kloosterbioscoop - Beautiful People

Een film kijken in de rijke omgeving van het dominicanenklooster. De kloosterbioscoop biedt films met een diepere laag en geeft de mogelijkheid om er samen over na te praten. De edities op 2 juni, 30 juni en 8 september horen bij de reeks 'Hoor je mij?'.

Misschien een verrassende keuze om in een klooster te kijken, deze satirische film die zowel grappig als dramatisch is. Je volgt een heel divers palet van mensen, je loopt als het ware een tijdje met ze op. Misschien roept elk levensverhaal wel dezelfde vraag op: hoe verzoenen mensen zich uiteindelijk met zichzelf en met elkaar?

De film Beautiful People won in Cannes de “Un Certain Regard”-prijs, een prijs die toegekend wordt aan films die opvallen vanwege hun ongebruikelijke stijl en verrassende verhaal.

do 30 jun 19.30 | € 7,50 | de kerk, ingang achterzijde (Assendorperdijk)

Van: 30 juni 2022 19:30 uur

Tot 30 juni 2022 22:00 uur