GROND - Landwerkdagen

Tickets bestellen: GROND - Landwerkdagen

GROND landwerkdag 14 augustus

€ 0,00
-0+

€0.00

Totaal:  €0.00

Betaal

Bij de betaling zal alleen je email adres bij de bestelling worden opgeslagen op ons systeem. Dit is vooral voor de aflevering van je tickets bedoeld en bij een onverhoopte annulering van het programma.

De betaalprovider zal uiteraard de betaling afhandelen en de benodigde gegevens op moeten slaan voor deze betaling.
Wanneer je ook aanvinkt je interesse op te willen slaan, zullen we (eventueel) op de hoogte stellen van soortgelijke programma's.

GROND - Landwerkdagen

Op biologisch-dynamische tuinderij de Warmoezerij in Zwolle is een stuk grond beschikbaar gesteld voor het project ‘Erfgoedzaden’ van VELT. Leo Oosterloo staat aan de wieg van dit project, dat in het leven is geroepen om een aantal oude landrassen te vermeerderen. Deze oude rassen dragen veel meer leven en kiemkracht in zich dan de zaden die door de grote bedrijven ter verkoop verstrekt worden. Het is een project dat het robuuste leven wil bevorderen, en om die reden heeft het Dominicanenklooster in Zwolle ervoor gekozen zich daaraan te verbinden. Dat doen we door een aantal ‘landwerkdagen’ te houden waarop mensen de kans krijgen hun handen uit de mouwen en in de aarde te steken. Allemaal naar eigen kunnen en fysieke mogelijkheden. En er wordt samen gegeten, dus ook lunchbereiders en koffieschenkers zijn van harte welkom. Het wordt een feestje!

Data van de landwerkdagen (zaterdagen):  14 augustus, 18 september, 16 oktober | 10:00 - 14:00.

Er is koffie, thee & lunch. Aanmelden door hiernaast een gratis ticket te bestellen. Doe dat op tijd met het oog op eten en drinken.

Waar? Warmoezerij Hasselterdijk 43a Zwolle

De landwerkdagen zijn een onderdeel van het voorprogramma GROND, het toeleven naar de projectweek met landbouwvernieuwer Godfrey Nzamjuo in november. Lees meer..

Van: 14 augustus 2021 10:00 uur

Tot 14 augustus 2021 14:00 uur