GROND - Landwerkdagen

Op biologisch-dynamische tuinderij de Warmoezerij in Zwolle is een stuk grond beschikbaar gesteld voor het project ‘Erfgoedzaden’ van VELT. Leo Oosterloo staat aan de wieg van dit project, dat in het leven is geroepen om een aantal oude landrassen te vermeerderen. Deze oude rassen dragen veel meer leven en kiemkracht in zich dan de zaden die door de grote bedrijven ter verkoop verstrekt worden. Het is een project dat het robuuste leven wil bevorderen, en om die reden heeft het Dominicanenklooster in Zwolle ervoor gekozen zich daaraan te verbinden. Dat doen we door een aantal ‘landwerkdagen’ te houden waarop mensen de kans krijgen hun handen uit de mouwen en in de aarde te steken. Allemaal naar eigen kunnen en fysieke mogelijkheden. En er wordt samen gegeten, dus ook lunchbereiders en koffieschenkers zijn van harte welkom. Het wordt een feestje!

Data van de landwerkdagen (zaterdagen):  14 augustus, 18 september, 16 oktober | 10:00 - 14:00.

Er is koffie, thee & lunch. Aanmelden door hiernaast een gratis ticket te bestellen. Doe dat op tijd met het oog op eten en drinken.

Waar? Warmoezerij Hasselterdijk 43a Zwolle

De landwerkdagen zijn een onderdeel van het voorprogramma GROND, het toeleven naar de projectweek met landbouwvernieuwer Godfrey Nzamjuo in november. Lees meer..

GROND - Landwerkdagen

Van: 14 aug. 10:00 uur
Tot: 14 aug. 14:00 uur
Locatie: Biologisch-dynamische tuinderij de Warmoezerij

Bestel tickets