Gregoriaanse schola zoekt leden!

Onlangs is de Schola Dominica weer opgestart. De schola bestaat momenteel uit 10 leden maar zou graag uit willen breiden. Wij zijn een gemengde schola. We repeteren 2 maal per maand op donderdagavond en incidenteel op een zaterdagmiddag als er bijvoorbeeld wat in te halen valt. 

Ons doel is om 1 maal per maand op zaterdagmiddag tijdens de kerkopenstelling vanaf het bovenoratorium een half uurtje gregoriaans te zingen, afgewisseld met een paar Taizéliederen en 1 ander werk met eenzelfde soort 'stemmige sfeer'. De hoofdmoot blijft echter het gregoriaans. De bezoekers van de kerk zien ons niet, en kunnen tijdens ons zingen gewoon het gebouw bezichtigen. De schola is opgestart en wordt geleid door Maikel van Vilsteren, koorlid bij Aquino. 

Zangervaring is nuttig, maar geen must. Deelname is gratis. De eerstvolgende repetitie is op zaterdag 16 oktober om 15.30 uur in de kerk. Iedereen die wil, is welkom om aan te haken. Graag ontvangen we vooraf een aanmelding. Aanmelden kan met een mailtje naar Info Kloosterzwolle