In tijden van Corona

In tijden van Corona

Nu het coronavirus nog volop ons samenleven bepaalt en veel activiteiten in het klooster geen doorgang kunnen vinden, vraag je je misschien af: Wat gebeurt er dan nog wel?

Via de website en onze socials kan je meedoen met een wekelijks mediatiemoment op maandag, troostende kunst zien op dinsdag, een weetje over het klooster lezen op woensdag, een bezinnende filmtip bekijken op vrijdag en krijg je in het weekend een wandeltip. Klik daarvoor op de categorieën hiernaast.

Klooster voor thuis

Een klooster dat je in huis haalt. Dat klinkt heel gek. Toch kun je een stukje van het Dominicanenklooster in huis halen. Waar je eerst in het klooster kwam voor een moment van verstilling, ontmoeting met elkaar, een troostend woord of een nieuw idee kan dat nu amper. Voor dat moment moeten we op zoek naar nieuwe manieren.
En daarvoor moeten we out of the box denken. Maar toch zit dit klooster voor thuis in een doosje. Een klooster dat je open maakt in je eigen huis. Elke week is er een opdracht waarmee je het klooster ietsje dichterbij kunt halen. Die je in je eigen omgeving kunt uitvoeren.

Je kunt op je eigen manier invulling geven aan dit klooster voor thuis. Met unieke tastbare items uit het klooster zoals een stuk glasinlood. Voor 5 euro is het Klooster voor Thuis af te halen. Je kunt hem vanaf 11 december krijgen bij de receptie van het klooster (op werkdagen van 9-17 uur), Assendorperstraat 29 .

Wat is het je waard?

Uiteraard betekent geen fysieke evenementen voor ons ook dat we minder inkomsten hebben. Waardeer je wat wij doen online, wil je dan overwegen ook een bijdrage daarvoor over te maken? Dat kan naar NL14INGB0000828633 tnv Programmateam Dominicanenklooster Zwolle ovv programma in tijden van corona. 

Hartelijk dank!

Groet Programmateam (Rik, Susanne, Susan (stagiair) en Bastiaan) Dominicanenklooster Zwolle