Programma

Programma

GROND op het witte doek

We vertonen tweemaal een film of documentaire die raakt aan de thematiek van ‘GROND’. Helaas doen we dat nog online. De film zal worden ingeleid en er is ruimte voor nabespreking. Mocht je interesse hebben, meld je dan aan door een gratis ticket te bestellen. Klik hier

Op zaterdag 29 mei zal de filmavond online plaatsvinden. We kijken de film ‘Good Things Await’, waarin zowel de schoonheid als de strubbelingen naar voren komen van het leven op de boerderij van de Deense boer Niels Stokholm. De film zal worden ingeleid en er is mogelijkheid tot nabespreking. Kijk hier de trailer:  (wij kijken de film met Nederlandse ondertiteling)

Data: zaterdag 29 mei, woensdag 28 juli | 19:30 - 21:30

Lessen van Godfrey

In een serie van vier maandelijkse bijeenkomsten zullen we vanaf mei ons richten op broeder Godfrey’s visioen van ‘radicale relationaliteit’. Een groot visioen van bevrijding en gerechtigheid, dat diep ingrijpt op de bestaande systemen in landbouw en economie. De bijeenkomsten zijn open voor wie wil, en zullen zolang nog nodig is in hybride vorm aangeboden worden (online en offline). Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier. 

Data van programma: 19 mei, 16 juni, 22 september, 20 oktober. 19:30 - 21:00