Algemeen

en plek van stilte temidden van een grote stad.

Een plek om in alle rust en in een specifieke sfeer te vergaderen of een cursus te geven.
Rust en ruimte zijn de kenmerken voor de sfeer in het Dominicanenklooster. De ruimtes hebben elk een eigen uitstraling en bieden plaats aan groepen van verschillende grootte. Gelegen op loopafstand van het station en goed bereikbaar met openbaar vervoer.
Kom snel binnen voor een digitale rondleiding

Gasten van het Dominicanenklooster kunnen tegen een speciaal tarief een hotelkamer boeken via deze link bij Hotel Pillows. Dit hotel ligt 200 meter vanaf het station en ligt op de looproute vanaf het station naar het klooster.

Ook Taxi Taxi Centrale Zwolle BV rekent een speciaal tarief voor het vervoer van en naar het Dominicanenklooster. Alle ritten vanaf het Dominicanenklooster naar het Station en Stationsstraat (Hotel Pillows) of vanaf het Station en Stationsstraat naar het Dominicanenklooster verzorgen zij voor € 12,50.
U kunt uw rit reserveren via:
tel.: (038) 4222333
E-mail: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken)


image image image image

De meeste vergaderzalen in het klooster zijn voorzien van Airco. ''t WasdoM beschikt niet over airco. In alle grotere ruimten heeft u de beschikking over een watercooler (gratis). Tegen vergoeding kunt u gebruik maken van diverse apparatuur (zie faciliteiten)
Tevens kan er gezorgd worden voor een lunch of buffet (zie arrangementen).


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marit Maas, telefoonnummer 038 - 4254408. of .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken) Marit is iedere ochtend aanwezig.


imageimage


Klantervaringen

lant: Managementplezier

Enkele keren per jaar organiseer ik een managementseminar in het Dominicanenklooster. Voor mij is deze locatie altijd prettig om te komen.

Een soort warme thuisbasis voor mijn seminars.
Een gastvrije ontvangst en mensen die altijd meedenken om er samen een mooi seminar van te
maken. Het bijzondere van het prachtige klooster is de oase van rust midden in de stad.
De tuin, de eeuwenoude kloostergangen met het geroezemoes van de deelnemers die koffie drinken en elkaar ontmoeten. Een heerlijk gevoel geeft dat.
De zalen zijn goed voorzien van alle techniek die nodig is. De catering wordt door de vriendelijke medewerkers van het klooster gedaan en is zeer verzorgd. De reacties van de deelnemers zijn altijd zeer positief.
Een goede reden om steeds weer terug te komen.

Nicole Lier


Klant : BKB
Beste Marit, Jan, Henri & alle anderen,

Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de goede zorgen van afgelopen vrijdag. Wij vonden de samenwerking heel erg prettig, vooral omdat we op het einde zoveel extra zaken nodig hadden. De dag is voor ons in ieder geval geslaagd. Marit, ik hoop dat je ook al het personeel en vrijwilligers kunt bedanken, we kregen een hoop complimenten over de dames die de soep serveerden en we waren zelf ontzettend blij met Henri die alles helemaal op tijd voor elkaar had.

Mochten we nog een keer Zwolle aandoen, dan komen we zeker bij jullie terug.

Met vriendelijke groet,

Noortje Jacobs

BKB | Het Campagnebureau

Brochure

nze complete brochure met een overzicht van alle zalen, arrangementen en prijzen kunt u hier downloaden.

wat is er te doen deze maand?
‹‹ feb apr ››
Z M D W D V Z
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31