Jongerenwerk Dominicanenklooster Zwolle

et jongerenwerk vanuit het Dominicanenklooster Zwolle ontmoet graag jongeren in Zwolle en vanuit heel Nederland om met hen na te denken over de ‘trage vragen’ van het leven, kritisch te kijken naar de wereld om hen heen, stilte te zoeken en met elkaar op te trekken. Iedereen, ongeacht achtergrond of geloofsovertuiging nodigen we uit om mee te doen aan activiteiten en ontmoetingen die we organiseren.
Informatie over bestaande en nieuwe activiteiten in 2016 vind je op onze Facebookpagina 't WasdoM.

Schoolklassen van de middelbare school, jongerengroepen, studenten en groepen uit kerken/geloofsgemeenschappen zijn welkom voor een rondleiding door het klooster, of een kloosterweekend op maat. Daarnaast kunnen groepen zelf (een deel) van jongerenlocatie ’t WasdoM huren voor een eigen programma. Ook tijdens het eigen programma kan er ruimte en tijd worden gemaakt voor een rondleiding door het klooster en de kerk, ontmoeting met een van de broeders uit het klooster of een stilteprogramma. Locatie ’t WasdoM is geworteld in de dominicaanse traditie, grenzend aan het Dominicanenklooster Zwolle; een plek van rust en reflectie midden in het gedruis van de stad.

Wil je een indruk van de locatie ’t WasdoM, kijk dan op de pagina van verhuur van het klooster of bekijk de virtuele rondleiding. Genoemde prijzen op de site van verhuur zijn voor commerciële verhuur, jongerengroepen maken gebruik van een speciaal tarief. Neem daarvoor contact op met een van de jongerenwerkers.


Nelleke Matsinger

image


image .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken)

Bastiaan van den Berg

image

image .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken)
Social Media

ntdek meer van onze activiteiten via onze social media kanalen

image image image imageUitgelicht: 800 jaar dominicanen

et jaar 2016 staat in het teken van het 800-jarig bestaan van de dominicaanse orde wereldwijd. Ook het jongerenwerk in Zwolle viert mee en organiseert regelmatig een pop-up actie met een knipoog naar bekende dominicanen. Wil je hier meer over zien of meevieren, houd onze Facebookpagina dan goed in de gaten.

image

Uitgelicht: Songs for Mary, een succesvolle pilot in 2015

fgelopen winter organiseerden we samen met netwerkpartners Hedon en InDeKringloop het project Songs for Mary, waarbij een artiest zich twee dagen terug trekt in het Dominicanenklooster Zwolle en schrijft geïnspireerd op de Mariakapel een nieuwe song. Sing- en songwriter Chaya, Tangarine en The Black Atlantic waren de eerste artiesten die zich verbonden met dit project. Op woensdag 23 december 2015 vond het allereerste uitverkochte concert plaats in Hedon. Inmiddels hebben alle samenwerkende partners aangegeven zich in te zetten voor een vervolg in 2016. Wordt vervolgd dus!

image

wat is er te doen deze maand?
‹‹ feb apr ››
Z M D W D V Z
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31