Medewerkers

In het Thomashuis zijn werkzaam:

.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken), programma-coördinator en studeerde levensbeschouwing, cultuur en kunst. Zij organiseert projecten op het snijvlak van religie, filosofie, kunst en cultuur.

.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken), theologe en opgeleid in dans en bibliodrama. Zij geeft leiding aan de studie- en leerhuis activiteiten.

.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken), pr en secretariaat.

Het grootteam van cursusbegeleiders en andere medewerkers:

Evert van den Berg, lekendominicaan, is neerlandicus en oudtestamenticus met een voorliefde voor analyse en interpretatie van teksten.

IJt Eikelboom-Dragt is werkzaam als agoge en verhalenvertelster.

Jozef Essing, dominicaan, is bijbels-theologisch geschoold en heeft ruime ervaring in het begeleiden van stilte- en bezinningsdagen voor groepen.

Ans van Gurp volgde vanaf 1984 zentraining onder begeleiding van o.a. dominicaan Chris Smoorenburg, Nico Tydeman en sinds enkele jaren bij Jiun Hogen Roshi. Zij is erkend meditatieleider en begeleidt zen-groepen onder auspiciën van Internationaal Zencenter Noorderpoort.

Berthilde van de Loosdrecht werkt als geestelijk verzorger in de GGZ. Zij is afgestudeerd op zorgethiek en projectleider van de kloosterdagen voor de zorg.

Leo Oosterveen, dominicaan, theoloog en filosoof,
ontwikkelt en begeleidt theologische en filosofische leerhuizen.

Rini Bekkers is theologe en heeft een voorliefde voor bijbelverhalen en filosofie.

Elsa Visser, Yoga docent en beeldend kunstenaar.
wat is er te doen deze maand?
‹‹ jan maa ››
Z M D W D V Z
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28