Leren

oor het cursusprogramma najaar 2016 klik hier

Kinderen

ondags tijdens de viering van 10 uur komen zowel de crèche als groep B en C wekelijks bij elkaar.

Voor meer informatie over de crèche, kindernevendienst B en C klik hier

Initiatiecatechese

open
Je kind laten dopen is niet meer vanzelfsprekend. Daar heb je over nagedacht en samen over gepraat.
Het Rectoraat biedt de jonge ouders van dopelingen twee avonden aan om zich voor te bereiden en de doopviering, samen met de andere ouders vorm te geven, zodat het een herkenbare gebeurtenis wordt.
De doop vindt bij voorkeur plaats in een gezamenlijke viering na afloop van de zondagviering.
Neem telefonisch (038 - 425 44 00) of .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken) contact op met Trieneke Wubs (parochiesecretaris).

Eerste Communie

De eerste communie is een stap verder in de gelovige opvoeding, die met de doop begonnen is. Kinderen vanaf groep 4 komen hiervoor in aanmerking. Ouders en de werkgroep – met of zonder pastor - werken mee aan de voorbereiding en vormgeving van de eerste communie. De parochie / het Rectoraat nodigt via een schrijven de kinderen persoonlijk uit aan de eerste communie deel te nemen.
Contactpersoon: Jolanda van Gelder .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken)

Katholiek worden

Met volwassenen die zich willen laten dopen en/of het sacrament van het Vormsel willen ontvangen, gaan we op zoek naar een eigen passend en uitgebreid traject van voorbereiding.
Neem telefonisch of per e-mail even contact op met pastor Corinne van Nistelrooij .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken)image image image image

Volwassenencatechese

uders van jonge kinderen

Eens in de twee jaar worden de ouders – die hun kind hebben laten dopen – uitgenodigd voor een reeks van drie of vier avonden.In uitwisseling en gesprek komen de ervaring en de mogelijkheden rond geloofsopvoeding van de allerkleinsten ter sprake.
De ouders krijgen een persoonlijke een uitnodiging thuis.


wat is er te doen deze maand?
‹‹ feb apr ››
Z M D W D V Z
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31